Polish Open 2016

Stäng fönstret!

Polish Open 2016, 7-10 oktober i Bielsko-Biała Polen

I helgen var det dags för Ludwig Ingemansson på Polish Open International Grand Prix.
En tävling som gick över tre dagar och hade samlat 1 650 deltagare med många landslagsmän/kvinnor.
Den här gången blev det en bronsmedalj i kumiteklassen U21 - 84 kg, som resultat.

Ludwig startade mot Danmarks landslagskille, Michel Corbala, och ledde hela matchen fram till slutet då dansken lyckades utjämna till 2-2. Matchen fick då avgöras på domarflaggor som snöpligt gick till Michels favör, 2-3. Dansken gick till final och vann sedan klassen, så Ludwig fick återkvala och vann där bronset. Just denna dansk, stod Ludwig mot i finalen i Lion Cup i Luxemburg för tre veckor sedan.

Ludwig Ingemansson till höger, med bronsmedalj.

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb