Eskilstuna Karateklubb

Arawaza och Elit Karate Cup 2022

Stäng fönstret!

Arawaza Karate Cup 2022, 23 april i SWH Arena i Halle Saale

Harry med silverpokalen
Harry med silverpokalen

Harry Lieu (15 år) och Tage Alskog (15 år) åkte till Tyskland för att för första gången delta vid Arawaza Karate Cup.

Båda två deltog i kumite pojkar 14-15 år +70 kg.
Bäst gick det för Harry som tog ett silver vid sin första internationella tävling. Det efter 7-0 (Martin Retstler, Estland), 4-0 (Luca Jopp, Tyskland) och förlust i finalen mot Davies Alexandre, från Luxemburg, efter domslut (2-3 i flaggor).

Tage mötte Egor Drozd från Estland i sin första match. En match som Tage vann med 6-2. Därefter möte han Simon Kjaergaard Grönlund i en match som han förlorade med 0-2. Det bev inget återkval för honom den här gången.

Elit Karate Cup 2022, 23 april i Gångsätrahallen på Lidingö

Liona med sitt guld
Liona med sitt guld

Lilja med sin silvermedalj
Lilja med sin silvermedalj

I år blev det en begränsad trupp från Eskilstuna Karateklubb på grund av en del sjukdom och skador. Truppen bestod av Liona Lieu (13 år), Ronja Karlsson (12 år) och Otavio Gruskoski Cristiani (13 år).

Det blev ett guld och ett silver som resultat.

Liona tog sig till sin final via vinster mot Kayra Mouzouris (Karateklubb Elit) och Miriam Emilie Gundersen (Sentrum Kampsport klubb). I finalen mötte hon Nina Ciric, (Botkyrka Shukokai Karate) i en match som hon ganska ohotad kunde vinna och därmed få med sig ett guld hem till Eskilstuna.

Lilja mötte Isabelle Collin Ahlen (Katrineholm) och Jasmin Al-Kaizhwan (Botkyrka Shukokai) på vägen mot sin finalmatch. I en final där hon mötte Leona Zarei (Karateklubb Elit) i en match som blev för svår och ett silver fick vi nöja oss med den här gången.

Stäng fönstret!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb