Eskilstuna Karateklubb

Heian Cup 2009

Stäng fönstret!

Heian Cup 2009, 24 oktober i Sundsta Sporthall Karlstad

Daniel Barkelind
Daniel Barkelind

Lördagen 24 oktober var vi i Karlstad där Heian Cup, en karatetävling för barn och ungdomar, tilldrog sig. De tävlande från Eskilstuna Karateklubb var Ludwig Ingemansson, Simon Ågren, Rasmus Malmström, Amanda Nordberg, Herman Göransson och Daniel Barkelind. Totalt kom vi hem till Eskilstuna Karateklubb med sex medaljer.

Bäst lyckades Ludwig som tog guld i både kata och kumite för pojkar 12 år. Daniel lyckades nästan lika bra i klasserna för pojkar 11 år. Han la beslag på guld i kumite och silver i kata. Rasmus (14 år) tog bronset i kata för kadetter (14-15 år) och Simon gjorde detsamma för pojkar 13 år.
Därutöver tog Eskilstunasonen Gabriel Ingemansson fightingguldet i klassen kadetter (14-15 år) - 70 kg. Gabriel studerar numera på Budogymnasiet i Stockholm.

Trots att några var lite småskadade/slitna efter en hård träningsperiod och förra veckans tävling på Cypern (Wado-EM), så gjorde alla mer än väl vad vi kunde förvänta av dem. Nu väntar några dagars vila och sedan några träningspass innan det är dags för nästa helgs Stockholm Karate Open i Eriksdalshallen.

 

Stäng fönstret!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb