Eskilstuna Karateklubb

Ishøj Karate Cup 2020

Stäng fönstret!

Ishøj Karate Cup 2020, 21-23 februari i Köpenhamn, Danmark

Årets upplaga drog deltagare från 11 nationer, 89 klubbar och hade 925 startande.
För första gången åkte klubben med en hel trupp till denna tävling mot tidigare år då vi har skickat en eller två deltagare. Deltagarna från klubben i år var Kevin Öhrlund (13 år), Harry Lieu (13 år), Hugo Lines (12 år), Liona Lieu (11 år), Tage Alskog (13 år), Milly Eriksson (12 år) och Kevin Lieu (19 år) och som alla representerade klubben på ett utmärkt sätt.

Det blev idel hårda matcher och för en del av deltagarna många och ibland hårda erfarenheter att ta med sig hem och att lära sig av. Det mesta motståndet bestod av deltagare från hemmanationen Danmark, Skottland, Finland, Island, Irland, Sverige och Norge, men även Tyskland, Tjeckien, Ungern och Ryssland var representerade.

Den som lyckades bäst i klubben var Tage som tog guld i kumite pojkar U14 +50 kg efter en rad toppmatcher mot mycket bra motstånd och en sevärd finalmatch mot isländske Nökkvi Benediktsson. Hugo fick med sig ett brons i U14 -50 kg efter att ha trampat utanför mattan i sista sekunden och fått matchdomslutet emot sig.

Hugo med sitt brons i U14 -50 kg och Tage guld i +50 kg
Hugo med sitt brons i U14 -50 kg och Tage guld i +50 kg

Stäng fönstret!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb