Eskilstuna Karateklubb

Yui Shin Kai Open 2015

Stäng fönstret!

Yui Shin Kai Open 2015, 2 maj i Löthallen Sundbyberg

Harry Lieu
Harry Lieu (till höger)

Lördagen 2 maj tävlade vi i Stockholm på Yui Shin Kai Open och tog ett guld och två brons. Våra deltagare var den här gången Mai Wetcharat (10 år), Thanya Nilsson (10 år), Harry Lieu (8 år) och Frame Nilsson (13 år).

Thanya tog en bronsmedalj i Kumite för flickor 10 år) efter att ha vunnit två matcher och kommit fram till semifinal. I semifinalen blev det en jämn match, som slutade 4-6 till hennes motståndare.

Harry fick också med sig en bronspeng hem efter en vunnen match och en följande semifinal som han förlorade med 3-5. Kumite pojkar 8 år.

Frame gjorde en övertygande insats i Kumite flickor 13 år. Hon började med en säker vinst med 8-0. Därefter mötte hon tuffare motstånd i en match som slutade 1-0. I semifinalen vann hon med 6-3 och i den avslutande finalen med 4-1. Förutom att alla var ordentligt mycket större än Frame, var de också  väldigt olika som motståndare och det gjorde att hon fick skifta taktik match för match. Det gjorde hon på ett väldigt bra sätt, vilket 19-6 i totalpoäng visar.

 

Stäng fönstret!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb