Eskilstuna Karateklubb

Yui Shin Kai Open 2019

Stäng fönstret!

Yui Shin Kai Open 2019, 6 april i Löthallen, Sundbyberg

Till årets tävling, som kom upp till cirka 325 starter totalt, skickade Eskilstuna Karateklubb 9 deltagare. De som åkte till Sundbyberg för att tävla var Molly Lindgren (13 år), Milly Eriksson (11 år), Liona Lieu (10 år), Hugo Lines (11 år), Ronja Karlsson (9 år), Emmie Figaro Nyman (9 år), Wendela Papp (8 år), Kevin Öhrlund (11 år) och Rozanna Karlsson (13 år).

Resultatet för klubben blev 8 medaljer: tre guld, tre silver och två brons. De som lyckades bäst just den här dagen var Hugo och Wendela.

Hugo som tog guldet i kumite (fighting) och silver i kata för pojkar 11 år efter bra och stabilt genomförda matcher.
Wendela följde upp succén på Katapokalen för några veckor sedan med att även hon ta guld i kumite och silver i kata och då i klassen flickor 8 år.
Guld blev det även för Liona, i kumite för flickor 10 år, som fightades lugnt och behärskat utan att göra några misstag.
Milly gjorde några toppenmatcher i kumite fram till finalen för flickor 11 år. I finalen tröt orken lite grann för Milly och ett välförtjänt silver blev resultatet.
Ronja startade bra i sin första kumitematch, men fick det tungt i nästa och fick nöja sig med ett brons.
Kevin började däremot lite segt i sin första match i kumite, men tog sig allt eftersom matchen led och vann den. I semifinalen kämpade han på bra men räckte inte ända from och fick med sig ett brons hem.
Våra övriga tävlande Molly, Emmie och Rozanna gjorde även de mycket bra insatser under tävlingen utan att lyckas ta medalj. Det lovar gott framöver, vid kommande tävlingar. För flertalet var det årsdebut i tävlingssammanhang.
Dagens tävlande (från vänster, främre raden): Ronja, Emmie, Wendela, Milly, Hugo, Molly, Liona, Kevin och Rozanna
Dagens tävlande (från vänster, främre raden): Ronja, Emmie, Wendela, Milly, Hugo, Molly, Liona, Kevin och Rozanna

Stäng fönstret!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb