Eskilstuna Karateklubb

Yui Shin Kai Open 2022

Stäng fönstret!

Yui Shin Kai Open 2022, 2 april i Löthallen, Sundbyberg

Till årets första tävling, skickade Eskilstuna Karateklubb 8 deltagare. De tävlande var Milly Eriksson (14 år), Liam Fortich Basa (10 år), Ronja Karlsson (12 år), Emmie Figaro Nyman (12 år), Wendela Papp (11 år), Lilja Haglén (11 år), Otavio Cristiani (13 år) och Rozanna Karlsson (16 år).

Resultatet för klubben blev 5 medaljer: ett guld, tre silver och ett brons. Den som lyckades bäst just den här dagen var Emmie.

Emmie började lite svagt, men vann trots allt öppningsmatchen i kumite. Därefter lossande det allt eftersom och till slut stod hon som segrare efter finalmatchen mot Tara Rejaei, Katrineholm Karateförening.
Wendela gick några starka katamatcher och tog silver i kata flickor 11 år. Wendela vann överlägset sin första kumitematch men sen tog det stopp för henne, den här gången.
Otavio tog sig fram till en finalmatch i kumite pojkar 13 år men där fick han se sig besegrad och fick åka hem med sitt silver.
Liam lyckades ta silver i kata pokar 10 år.
Milly tog brons i kumite flickor 14-15 år -54 kg.
Lilja gick en jämn första match, men förlorade den med 4-5.
Rozanna fick en tuff första match mot den blivande vinnaren i kumiteklassen flickor 16-17 år +59 kg men fick trots återkval ingen placering den här gången.
För alla var det årsdebut i tävlingssammanhang.