Eskilstuna Karateklubb

Avgifter

Senaste Nytt

Dagar med inställd träning...

Årsmöte 17/3...

Sportlov v. 8...

Kick-off Tuna Karate Cup...

Erbjudande om tränings-overall...

Samarbets-partner

EKA Knivar

Budo-Nord

Budo&Fitness

Övriga sponsorer

Sparbanksstiftelsen

Träning för nybörjare där termins-avgiften inkluderar dräkt!

Terminsstart!

Träningsavgifter

I terminsavgiften för att träna karate hos oss i Eskilstuna Karateklubb ingår även medlemsavgiften samt försäkring ifall man skulle skada sig under träningen.
OBS! Även dräkt är inkluderad i avgiften för nybörjare!

Man får två provträningar gratis, sedan skall avgiften betalas. Barfota i vanliga gymnastikkläder räcker bra i början! OBS! Ta med vattenflaska för att snabbt kunna dricka vatten!

Terminsavgifter per grupp

Först när du har betalat in terminsavgiften och blivit medlem är du försäkrad vid eventuella skador under träning i klubben. Därför är det väldigt viktigt att betala sin avgift så fort som möjligt.

Familjeavgift

För att underlätta för familjer att träna ihop har vi satt en maximal familjeavgift till 1 500 kr per termin. Avgiften gäller för obegränsat antal familjemedlemmar och som standard först från andra terminen. Ifall man vill att den ska gälla redan från första terminen är priset exklusive dräkt, som kostar från 300 kr och uppåt. OBS! Vi förbehåller oss rätten att godkänna medlemmar som tillhörande av en familj eller inte!

Ansök om medlemsskap – Betala in terminsavgift – Få din dräkt (gäller endast nybörjare)

För att bli medlem måste du först ansöka om medlemskap (på svenskalag.se) ifall du inte redan har gjort det! Faktura för betalning av terminsavgift inklusive medlemsavgift skickas därefter ut från svenskalag.se. Betalning kan ske med swish, betalkort eller direktbetalning via din internetbank. Du hittar betalningsmöjligheterna på din faktura. Först när du är registrerad som medlem och har betalat din avgift, kommer du som nybörjare att få din dräkt. Obs! Dräkt ingår endast för nybörjare!

Eskilstuna KarateklubbOm Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb